Last edited 24 Apr 2018

Becton Dickinson Campus Center

1478081092208Exterior North-West Dusk.jpg

Becton Dickinson selected RMJM Hillier for the design of their new 38,000-square- foot Campus Center. Located on Becton Dickinson’s corporate headquarters campus, the new building houses the cafeteria, café, company store and other retail amenities.

1478081092212Exterior Roof1.jpg

The significance of the first buildings’ location almost 20 years ago is still evident in the relationship between the structures and the land. The “great lawn” spreads out between the buildings, embraced by the woodlands below. The new dining facility required an even greater sensitivity to the land because of the existing structures on either side. It is truly seen from all angles, even above. The design is informed by its siting; shaped as a building with no back. It has the opportunity to open to views of the remaining lawn and woodlands.